Over ons

Met de juiste aankleding, het juiste licht, goed geluid en een dynamische visuele ondersteuning met presentatie, video of projectie tilt u uw event naar het professionele niveau dat bij u past. Gecompleteerd met een smaakvolle aankleding, maakt u een onuitwisbare en positieve indruk op uw publiek.

NewLines heeft passie voor het verpakken van uw boodschap of uw merk op de meest uiteenlopende manieren. Wij verzorgen uw tv-reportage, bedrijfsfilm, webvideo, concert, festival, congres, studio-inrichting, beursstand en theaterproductie met plezier en tot in de puntjes!

In een professionele audiovisuele productie smelten een origineel creatief concept, technisch vakmanschap en een vlekkeloze realisatie samen met uw wensen en doelstellingen. Dat is de visie van NewLines en de reden dat wij u al meer dan dertig jaar lang van dienst mogen zijn. U wilt uw boodschap helder overbrengen, uw imago bevestigen, uw publiek iets bijzonders laten ervaren. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan tot het uiterste om dit voor u waar te maken.

Bekijk onze referenties en neem vrijblijvend contact om uw wensen te bespreken!

Contacteer ons